POHJA
- 100 g voita
- 1,5 dl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
- vähän kylmää vettä
TÄYTE
- 2 dl bulgarianjugurttia
- 2 munaa
- 2 dl itse raastettua parmesania
- pari siivua kermajuustoa silputtuna pieneksi
- (ripaus suolaa, ei välttämätön)
- rouhittua mustapippuria
- 5 siivua voileipäkinkkua silputtuna
- 2 sipulia
- hieman oliiviöljyä
- 2-3 tomaattia
- muutama oliivi
- 2-3 tl pestoa
VALMISTUS
1. Valmista pohja ohjeen mukaan (tsekkaa video)
2. Esipaista pohjaa 10 minuuttia 200 asteessa.
3. Pehmentele sipulit rennoiksi öljyssä ja kippaa esipaistetun pohjan päälle.
4. Pilko kinkkusiivut pieniksi, kaada nekin pohjan päälle.
5. Aseta tomaattiviipaleita ja oliiveja päällimmäiseksi. Laitoin jokaisen tomaatin päälle ihan pikkuisen pestoa, se toimi hyvin!
6. Sekoita munat ja jugurtti, rouhi sekaan pippuria, sekoita mukaan parmesaaniraaste sekä juustopalat.
7. Kaada seos piirakan päälle ja paista vielä 15 minuuttia 200 asteessa, ensin alatasolla, viimeiset viisi minuuttia ylempänä.
Tällä juustoyhdistelmällä ja bulgarianjugurtilla tulee erittäin maukas täyte. Joskus näistä "kaapinpohjista" tulee ihan parhaita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti