tiistai 2. lokakuuta 2012

Ihanat suklaabrowniet

Minä ja iskäni teimme ensimmäistä kertaa näitä. Ne oli hyviä vaikka unohdimme laittaa voin. Voi sitten ajatella miten hyviä ne on silloin, kun niissä ON voita.

Ainekset
-300g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70%)
-125g VOITA  = D
-3 kananmunaa
-175g fariinisokeria
-1/2tl merisuolaa
-1/2tl vaniljauutetta
-100g vehnäjauhoa
-150g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 55-64%)

Valmistusohje

1. Laita uuni 160 asteeseen.
2. Levitä leivinpaperi neliönmuotoiseen vuokaan että leivinpaperi nousee reunoilta.
3. Sulata suklaa ja VOI ota pois kun se on sulanut. Ota pois liedeltä ja anna jäähtyä.
4. Vatkaa munat, sokeri, suola ja vanilija vaahdoksi.
5. Kääntele sula suklaa seokseen sekä jauho ja suklaapalat.
6. Paista tasan 27 minuuttia. Sisus on yhä juoksevaa. HUOM älä paista enempää.
7. Ota vuoka uunista ja jäähdytä. Kumoa kakku ja paloittele. Tarjoa heti.

Ohje on kirjasta Ptak, Claire: "Sokerikokin parhaat" (Moreeni)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti